Federația  Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

Cea mai importantă competitie europeană a anului, 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships, este organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.

2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, iar programul este următorul:
– marți, 28 septembrie: meciuri grupe;
– miercuri, 29 septembrie: meciuri grupe;
– joi, 30 septembrie: meciuri grupe;
– vineri, 1 octombrie: sferturile de finală:
– sâmbătă, 2 octombrie: semifinalele;
– duminică, 3 octombrie: finalele.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

CUMPARA BILETE

DATA

ADULT

ELEV

PENSIONAR

28 septembrie

15 lei

gratuit

gratuit

29 septembrie 

15 lei

gratuit

gratuit

30 septembrie

15 lei

gratuit

gratuit

1 octombrie

25 lei

gratuit

gratuit

2 octombrie

45 lei

gratuit

gratuit

3 octombrie

45 lei

gratuit

gratuit

Abonament

70 lei

   

*Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare.  *Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare.